Apps per a turistes i professionals

APP turística Versió 1.2 

En Visit València hem creat l’APP oficial de turisme a València disponible per a dispositius IOs i Android. Una guia completa de la ciutat per al turista.  

A més de tota la informació turística, l’APP permet descarregar les guies i els plànols de València, metro, autobús i tramvia en el mòbil. També ofereix l’opció de comprar l’entrada a la Ciutat de les Arts i les Ciències, a Bioparc València, reservar visites guiades o l’autobús turístic, llogar bicicletes … i accedir directament als recintes mostrant l’entrada en el telèfon mòbil. El turista també pot navegar per diverses rutes connectades a Google Maps amb explicacions de cadascun dels atractius turístics que componen la ruta.  

També tindrà accés a la millor agenda de la ciutat amb tota la informació d’esdeveniments, festes, exposicions, gastronomia, festivals i esport. 

 

APP professional d’accessos a validació de productes turístics 

Per a totes aquelles empreses professionals que venen productes i serveis en Sisventur hem creat l’APP Sisven validate, una aplicació que permet als nostres col·laboradors validar la presència i l’accés a un servei turístic fàcilment. Escanejant el QR del bo podrem registrar si el client apareix o no per a gaudir del servei turístic, també controlar el frau o la reproducció il·legal d’un tiquet i tenir estadístiques concretes de la venda de serveis i el seu gaudi. 

ALTRES PROJECTES DIGITALS

digitalización
SISVENTUR: Plataforma global de venta y distribución
punto utilización Valencia Card
Digitalització de la València Tourist Card
oficina turismo joaquin sorolla- kiosco 24 horas
Digitalització de les Oficines de Turisme
sala de prensa Visit valència
Ecosistema Web: visitvalencia.com
Oficina Turismo Ayuntamiento
Atenció al client omnicanal
plano de valencia
Digitalització: estratègia i projectes