SISVENTUR: Plataforma global de venta y distribución

SISVENTUR és la plataforma global de venda i distribució de la fundació Visit València, un gran marketplace de productes i serveis turístics de la ciutat de València que ens permet distribuir-los en diferents canals, bé siga mitjançant la pròpia pàgina web de Visit València, les seues oficines de turisme, els quioscos intel·ligents repartits per la ciutat, la venda a través de operadors turístics o altres punts de venda o taquilles de marca blanca. 

L’objectiu final no és un altre que tenir perfectament unificada tota l’oferta turística de la ciutat i identificar totes i cadascuna de les vendes, així com el control absolut d’allò que es ven, on es ven i com es ven. 

SISVENTUR té un catàleg de producte únic, totalment flexible i personalitzable des del qual es distribueix tota l’oferta en temps real als diferents canals i aplicacions de vendes que conformen la plataforma. A més, SISVENTUR està integrat amb els recintes dels principals atractius turístics de la ciutat i això permet la venda i el control d’aforaments en temps real. 

 

Quines aplicacions inclou SISVENTUR? 

Està format per les següents aplicacions: 

1. Ticket Shop: taquilla de vendes per a les oficines de turisme 

2. Experticket: back office de vendes, informes i facturació 

3. Shop Visit València: botiga en línia de venda de serveis turístics 

4. Turoperació: aplicació de vendes la finalitat de la qual és que els operadors turístics puguen vendre els nostres serveis i productes 

5. Taquilles Marca Blanca: el seu objectiu és que els nostres col·laboradors puguen vendre productes en línia al client final 

6. Punts intel·ligents: la seua finalitat és que els clients puguen comprar en els nostres quioscos digitals. 

 

Arquitectura basada en Api Rest 

L’arquitectura de SISVENTUR està estructurada en capes API que integren tot l’ecosistema de vendes i comunicació al client i ens permet intercanviar la informació entre els diferents sistemes de la fundació: Experticket, el sistema financer, CRM de clients, CRM professional, Power bi i les diferents aplicacions d’atenció al client.  

  

Aplicacions validació de servei: 

Per a totes aquelles empreses professionals que venen productes i serveis en Sisventur hem creat l’APP Sisventur validate (encara en fase de proves), una aplicació que permet als nostres col·laboradors validar la presència i l’accés a un servei turístic fàcilment amb tan sols escanejar el QR del bo i ens permet tenir estadístiques concretes de la venda de serveis i el seu gaudi. Els recintes amb torn, com la Ciutat de les Arts i les Ciències, validen els bons en temps real. 

  

Fonts de dades 

Les nostres principals fonts de dades són visitants a la pàgina web i botigues, vendes, consultes des del xat en directe, consultes des de xatbot, Whatsapp, atenció en xarxes socials, punts d’informació de les oficines i la València Tourist Card, que és la targeta turística de la ciutat que inclou el transport en l’autobús, metro i tramvia, l’entrada a tots els museus i els monuments municipals i descomptes especials en els principals atractius turístics. Amb aquesta targeta hem desenvolupat la tecnologia necessària per a saber l’ús i el recorregut que fan els visitants amb la targeta per la ciutat. Registrem els recorreguts en transport públic, entrades a museus, monuments... que ens permeten traure patrons de comportament del turista.  

  

CRM de clients Omnicanal 

A través del nostre CRM registrem l’activitat del turista des de les diferents fonts de dades, estructurant-los en les diferents fases del customer journey del turista. Això ens permet enviar a través de work flows automatitzats, informació personalitzada segons l’etapa del cicle de vida del client i els seus interessos. També ens permet analitzar i estudiar els gustos i els comportaments del turista.  

Des de Visit València continuem treballant en l’evolució i la millora del sistema, les seues aplicacions i la integració de les dades que ens ofereixen les diferents fonts per a la seva l’explotació amb l’objectiu de millorar l’experiència del visitant i l’oferta turística de la ciutat.