Ecosistema Web: visitvalencia.com

La pàgina web de visitvalencia.com és un actiu clau per a la nostra estratègia de digitalització pel que hem apostat pel llançament de NOVA pàgina web, escalable i tecnològicament superior que ens permeta canviar el seu disseny i estructura sense necessitat de començar un projecte nou i que ens permeta integrar qualsevol tecnologia.  

El lloc web està format per quatre dominis principals: 

  • Visit València www.visitvalencia.com 
  • València Convention Bureau www.valenciaconventionbureau.com 
  • València Film Office www.valenciafilmoffice.org 
  • Fundació Visit València www.fundacion.visitvalencia.com 

Les principals característiques d’aquesta pàgina web: 

Tecnologia Drupal 9 escalable a futures versions millorades: 

Un CMS que permet el creixement i escalat a noves versions i canvis de dissenys sense necessitat de canvi de les bases de dades ni la seua estructura. 

Servidor en el núvol sostenible i escalable 

Un servidor escalable adaptant-se a les necessitats del moment segons la demanda de visitants. Catalogat com Green Hosting, utilitza energies renovables per a reduir la nostra petjada de carboni en cada visita a la web i així contribuïm a realitzar un turisme smart i sostenible. 

 

 

 

Api d’integració 

Porta d’entrada que permet connectar qualsevol web per a intercanvi d’informació des de les bases de dades. Gràcies a l’Api, hem pogut connectar els diferents sistemes i canals a les bases de dades creant tot un ecosistema omnicanal. Les app, CRM, Sisventur, xats, xatbot... tot està connectat i integrat en les bases de dades de visitvalencia.com evitant la duplicitat de processos i continguts i unificant els processos. 

Mobile first 

Una web pensada per i per a la navegació des de telèfons mòbils, adaptant-nos a les necessitats dels nostres visitants, però sent accessible des de qualsevol dispositiu i navegador. 

Ecommerce unificat 

Un ecommerce totalment integrat amb les taquilles de vendes de les oficines de turisme i quioscos digitals. Ofereix un catàleg de productes únic per a tots els canals i integrat en temps real, amb control d’aforaments de serveis, així com la facturació unificada de totes les vendes. 

Velocitat i rendiment 

Un codi altament optimitzat per a aconseguir una web més eficient ràpida i en conseqüència que emeta menys CO₂ en cadascuna de les visites. Amb aquest objectiu hem minimitzat l’ús de java script, optimitzat la càrrega d’imatges, optimitzat la càrrega de fonts i millorat l’experiència d’usuari perquè el temps de la càrrega de cadascuna de les pàgines siga menor d’un segon. 

Accessibilitat 

Compliment Doble-A de conformitat amb les directrius d’accessibilitat web. Hem posat gran atenció en el color, evitant combinacions de colors de poc contrast, separant els elements en el disseny, permetent la navegació mitjançant tabulació, utilitzant tipografies accessibles més grans i gruixudes, i utilitzant bones pràctiques en disseny i estructures de pàgina. 

 

 

Seo friendly

Se ha programado toda la web para que tenga una arquitectura SEO y posicione rápidamente en cualquier buscador.

Seo friendly 

S’ha programat tota la web perquè tinga una arquitectura SEO i posicione ràpidament en qualsevol cercador. 

Multidioma 

Una web disponible en 7 idiomes i adaptada perquè puguen afegir-se nous idiomes segons les necessitats del mercat. 

Seguretat 

Web construïda amb els màxims estàndards de seguretat per a oferir la millor garantia als nostres visitants. 

Xat en línia 

Servei de xat en directe per a atendre les necessitats de qualsevol turista en temps real. 

 

Xatbot 

Xat intel·ligent per a resoldre els dubtes sobre entrades a recintes i serveis turístics de manera immediata i a qualsevol hora del dia. 

 

 

 

 

Blog intel·ligent 

Blog de contingut intel·ligent creant una experiència personalitzada que s’adapta al context dels visitants. Un contingut personalitzat conforme a les característiques del visitant que el consumeix. 

 

DESCOBREIX EL NOSTRE BLOG

 
CRM de cliente

Crm automatitzat que ens permet estudiar els gustos i la navegació del client per a oferir-li contingut personalitzat  a partir de les seues cerques, data de visites, país...  

 
Automatització dels processos 

Web automatitzada mitjançant workflows en els processos de compra de productes i per a aquells visitants que desitgen rebre informació de la ciutat segons els seus gustos, cerques d’informació, data de visites, país d’origen... 

Guies i fullets digitals 

La web posa a la disposició dels visitants en format digital tots els nostres fullets i guies perquè l’usuari els puga descarregar durant la seua visita. 

VEURE GUIES I FULLETS

Llistes de favorits  

Els usuaris poden realitzar una llista personal de llocs i productes favorits del nostre e-commerce.  

 

Valoració de productes i serveis  

Una vegada realitzada la compra de productes i serveis al nostre e-commerce, l’usuari té la possibilitat de valorar la seua experiència i recomanar a altres usuaris el servei. 

 

Plànol turístic interactiu integrat amb Google Maps 

Plànol turístic interactiu desenvolupat amb tecnologia de Google Maps que ens permet navegar i buscar els punts turístics des dels nostres suports digitals. 

Recursos navegables i rutes interactives integrades amb Google Maps 

Rutes interactives desenvolupades amb tecnologia de Google Maps que ens permet navegar i seguir les rutes des dels nostres suports digitals. Cada recurs turístic de la web es troba geoposicionat i permet navegar al lloc on es realitze l’esdeveniment o lloc que vulguem visitar.