Digitalització: estratègia i projectes

La majoria dels nostres productes, serveis, suports i oficines de turisme es troben totalment digitalitzats. L’accés amb codis QR a tots els recintes, sense usar tiquets en paper; la descàrrega en telèfons mòbils de les guies i fullets en format digital perquè el turista puga portar-los en el seu viatge o la disponibilitat del plànol de València i les rutes per la ciutat navegables des de Google Maps, fan que la nostra estratègia de digitalització seguisca els passos desitjats. 

També hem fet grans passos en l’atenció al client digital, posant a la seua disposició un xat en directe i Whatsapp perquè els nostres informadors turístics, a més d’atendre’l de manera presencial en les oficines, l’assessoren de manera virtual. I en cas de no poder atendre’l, un xatbot s’encarregarà de fer-ho. 

El viatger també trobarà a les nostres oficines pantalles tàctils interactives on buscar i descarregar informació o comprar i recollir la València Tourist Card o altres compres. 

En Visit València ens preocupem perquè la digitalització siga el més sustentable possible, utilitzant servidors sostenibles per a reduir la nostra petjada de carboni, per la qual cosa totes les compres realitzades en la nostra web contribueixen a realitzar un turisme intel·ligent i sostenible. 

 


 

Projectes de digitalització

La millor manera de demostrar el nostre compromís amb la digitalització és a través dels projectes que hem impulsat des de Visit València per a modernitzar i aplicar un turisme intel·ligent i sostenible. 


 

Image placeholder
SISVENTUR: Plataforma global de venta y distribución
Image placeholder
Digitalització de la València Tourist Card
Image placeholder
Ecosistema Web: visitvalencia.com
Image placeholder
Apps: Apps per a turistes i professionals
Image placeholder
Atenció al client omnicanal
Image placeholder
Digitalització de les Oficines de Turisme